Witaj na forum!

Oglądasz nasze forum jako Gość, co nie daje Ci pełnego dostępu do wszystkich opcji i możliwości forum.

Nie będąc zarejestrowanym, nie możesz także brać udziału w dyskusjach. Gorąco zachęcamy do darmowej rejestracji,
co umożliwi Ci pisanie wiadomości, branie udziału w sondach, zamieszczanie własnych zdjęć oraz dostęp do wielu innych udogodnień.

Rejestracja jest szybka i łatwa. Zarejestruj się.

wypukły tatuaż

Zgłoś nadużycie #1 28 października 2010, 13:33

wincekk wincekk awatar Posty: 3 Podziękowania: 0
jakieś rok temu zrobiłem tatuaż na przed ramieniu który przedstawia napis.. ogólnie składa się on z koloru czarnego oraz z cień w kolorze czerwonym. Wszystko goiło się jak należy, strupy zeszły wszystko fajnie pięknie ale po tygodniu od zagojenia się pojawiły mi się wypukłości (tylko tam gdzie znajduję się czerwony kolor) smarowałem to maścią i tak minął rok a tatuaż dalej wypukły. Znajomi mi mówili, że to Tatuator mi go zniszczył bo te wypukłości to są blizny a też inni mi mówili, że mam uczulenie na czerwony barwnik. I mam wielką prośbę jakby ktoś, coś wiedział jak się pozbyć tych wypukłości. Z góry WIELKIE DZIĘKI!!

Zgłoś nadużycie #2 7 grudnia 2010, 18:21

bodyartcenter bodyartcenter awatar Posty: 45 Podziękowania: 7
ci co mówili że to tatuator dał dupy mieli rację ... albo wkłówał koncentrat barwnika albo miał tępe igły ... niezależnie od przyczyny nic z tym już nie zrobisz... sorki ... na przyszłość korzystaj z profesjonalnych studii

Zgłoś nadużycie #3 9 grudnia 2010, 16:18

a jakby ten tatuaż zakrył innym? hmm jak się to zwie.. cover ? oczywiście w profesionalnym studiu.

Zgłoś nadużycie #4 8 stycznia 2011, 16:43

bodyartcenter bodyartcenter awatar Posty: 45 Podziękowania: 7
wincekk napisał(a):
a jakby ten tatuaż zakrył innym? hmm jak się to zwie.. cover ? oczywiście w profesionalnym studiu.

blizna będzie i tak widoczna szczegolnie jak się opalisz albo wejdziesz nagle do zimnej wody

Zgłoś nadużycie #5 16 stycznia 2011, 2:47

Jak się zaczęły zimne dni, to ta wypukłość na tatuażu się zmniejszyła. Dzięki wielkie za informacje :)