Witaj na forum!

Oglądasz nasze forum jako Gość, co nie daje Ci pełnego dostępu do wszystkich opcji i możliwości forum.

Nie będąc zarejestrowanym, nie możesz także brać udziału w dyskusjach. Gorąco zachęcamy do darmowej rejestracji,
co umożliwi Ci pisanie wiadomości, branie udziału w sondach, zamieszczanie własnych zdjęć oraz dostęp do wielu innych udogodnień.

Rejestracja jest szybka i łatwa. Zarejestruj się.

wplecenie innego tatuażu

Zgłoś nadużycie #1 11 lutego 2010, 11:22

Betix Betix awatar Posty: 5 Podziękowania: 0
Cześć wszystkim!
Jakiś czas temu zrobiłam sobie tatuaż, motyw kwiatu,jednak chciałabym do niego wpleść motyw dotyczący walki z rakiem piersi. Nie mam jednak pomysłu :-(
Może ktoś ma jakąś propozycję

Zgłoś nadużycie #2 30 lipca 2010, 20:38

Joasia007 avatar Posty: 2 Podziękowania: 0
Betix napisał(a):
Cześć wszystkim!
Jakiś czas temu zrobiłam sobie tatuaż, motyw kwiatu,jednak chciałabym do niego wpleść motyw dotyczący walki z rakiem piersi. Nie mam jednak pomysłu :-(
Może ktoś ma jakąś propozycję

Ja myślę że taki rybak dzgający rękojeścią wędki raka który przyczepił mu się do gumniaka byłby w deche! :D oczywiście rękojeść trójwymiarowa w dzety!! :D

Zgłoś nadużycie #3 11 lutego 2010, 16:12

Frank avatar Posty: 10 Podziękowania: 1
ciężko ocenić w jakim obrazie widzisz nadzieję, zwycięstwo(takie słowa mi sie kojarzą z Twoją tematyka), może symbol odrodzenia, drugiej szansy-feniks?

Zgłoś nadużycie #4 12 lutego 2010, 11:43

Betix Betix awatar Posty: 5 Podziękowania: 0
Moje odrodzenie symbolizuję kwiat- obecny tatuaż. Myślałam coś o wstążce lub o dodatkowym kwiatu - żonkil, które są symbolem walki z nowotworem. Ale boję się,że nie będzie to ładnie wyglądało;-(

Zgłoś nadużycie #5 13 lutego 2010, 0:51

Frank avatar Posty: 10 Podziękowania: 1
wg. mnie jeśli masz pomysł to powinnaś go omówić ze swoim tatuażysta czy uważa że to będzie dobrze wyglądało-takie rzeczy już powinien przewidzieć, gorzej jak wtrafiłaś na gościa który ma zdanie że "jakoś to zmieści"
cytuj 1 użytkownik podziękował za tę wiadomość
Użytkownicy, którzy podziękowali: Betix

Zgłoś nadużycie #6 10 maja 2010, 20:12

paula avatar Posty: 1 Podziękowania: 0
hej. mam pytanie. chcialabym zrobic tatuaz na lopatce: imie i pod nim niewielkie zdjecie. tylko nie wiem czy da rade zrobic tatuaz ze zdjecia tak zeby twarz byla rzeczywista jak oryginal ??

Zgłoś nadużycie #7 10 maja 2010, 22:06

aluska avatar Posty: 76 Podziękowania: 1
paula napisał(a):
hej. mam pytanie. chcialabym zrobic tatuaz na lopatce: imie i pod nim niewielkie zdjecie. tylko nie wiem czy da rade zrobic tatuaz ze zdjecia tak zeby twarz byla rzeczywista jak oryginal ??

dobry tatuażysta zrobi :)

Zgłoś nadużycie #8 12 maja 2010, 11:07

aga11 aga11 awatar Posty: 4 Podziękowania: 0
polecam Aldonę Szery. ma studio na wspólnej