Witaj na forum!

Oglądasz nasze forum jako Gość, co nie daje Ci pełnego dostępu do wszystkich opcji i możliwości forum.

Nie będąc zarejestrowanym, nie możesz także brać udziału w dyskusjach. Gorąco zachęcamy do darmowej rejestracji,
co umożliwi Ci pisanie wiadomości, branie udziału w sondach, zamieszczanie własnych zdjęć oraz dostęp do wielu innych udogodnień.

Rejestracja jest szybka i łatwa. Zarejestruj się.

Wasz pierwszy tatuaż - dlaczego?

Zgłoś nadużycie #71 28 maja 2010, 19:40

bodyartcenter bodyartcenter awatar Posty: 45 Podziękowania: 7
aluska napisał(a):
ależ przecież różyczki są takie męskie hihi żartuje :)

są są ale nie takie jak miałem

Zgłoś nadużycie #72 23 maja 2010, 2:55

emagmag emagmag awatar Posty: 3 Podziękowania: 0
hej, planuje sobie zrobic tatoo na udzie i wiem ze to bedzie bolalo, wiec zastanawiam sie nad kremem znieczulajacym. Powiedzcie czy to dziala, no i czy nie wplynie na jakosc i efekt koncowy....
Pozdrawiam

Zgłoś nadużycie #73 2 czerwca 2010, 18:32

bodyartcenter bodyartcenter awatar Posty: 45 Podziękowania: 7
emagmag napisał(a):
hej, planuje sobie zrobic tatoo na udzie i wiem ze to bedzie bolalo, wiec zastanawiam sie nad kremem znieczulajacym. Powiedzcie czy to dziala, no i czy nie wplynie na jakosc i efekt koncowy....
Pozdrawiam

w zasadzie nie wskazane jest używanie żadnych środków znieczulających ze względu na możliwość zwiotczenia mięśni ( a to nie jest wskazane w trakcie pracy) ... ale ... no właśnie jest specyfik o nazwie EMLA ...stosuje się go na godzinę przed zabiegiem po czym dane miejsce musi być zachowane w cieple ( najlepiej zafoliować ) ... jeden z moich klientów zastosował pod pachą i twierdził że mu pomogło , ale ja myślę że bardziej zadziałało to na jego psychikę niż ciało ... w każdym bądź razie nie przeszkadzało mi to w zrobieniu tatuażu...pozdr

Zgłoś nadużycie #74 1 czerwca 2010, 17:39

Frank avatar Posty: 10 Podziękowania: 1
Nie smaruj żadnymi maściami, nie wiadomo jak zachowa się tusz. Jak jesteś zdecydowany na dziarkę to przetrzymasz ból

Zgłoś nadużycie #75 2 czerwca 2010, 21:24

aluska avatar Posty: 76 Podziękowania: 1
jeżeli ja dałam radę bez maści znieczulającej :) to dasz radę

Zgłoś nadużycie #76 3 czerwca 2010, 22:26

Wiolkaa Wiolkaa awatar Posty: 56 Podziękowania: 2
ooo widzę że tu się zaczęło coś dziać... to to za czub się wypowiadał o bio tatuażach przecież takie coś nie istnieje no chyba ze z henny i się nie będzie mył 3 lata :p Pozdrawiam

Zgłoś nadużycie #77 4 czerwca 2010, 19:33

Frank avatar Posty: 10 Podziękowania: 1
zanim nazwiesz kogoś wiolka czubem weź wcześniej poczytaj, podrzuciłem link z artykułem na ten temat ale widzę że sprawa Cię przerosła (lepiej wstawiać głupie posty)

Zgłoś nadużycie #78 5 czerwca 2010, 12:10

Wiolkaa Wiolkaa awatar Posty: 56 Podziękowania: 2
Nie wypowiadaj się...Każdy może sobie napisać artykuł przecież to jest śmieszne :P

Zgłoś nadużycie #79 5 czerwca 2010, 16:04

PaVo64 PaVo64 awatar Posty: 16 Podziękowania: 7
Moj pierwszy tatuaż to gramofon z diabełkiem...motyw muzyczny...(zamiłowanie do muzyki)

Zgłoś nadużycie #80 15 czerwca 2010, 16:17

Betix Betix awatar Posty: 5 Podziękowania: 0
Dawno do Was nie zaglądałam :( niestety praca zajmuję mi większość czasu :/ co u Was słychać?
pozdrawiam

Zgłoś nadużycie #81 31 sierpnia 2010, 20:12

brn90 brn90 awatar Posty: 2 Podziękowania: 0
witam :)
jestem nowy na stronce i powiem wam ze naprawde fany portal :)
a tak przy okazji juz mojej obecnosci tutaj - poszukuje jakiegos tatuazu z gramowfonem albo sluchawkami - planuje stworzyc sobie jakis wzor muzyczny poniewaz bez muzyki zyc nie potrafie :)

Zgłoś nadużycie #82 1 września 2010, 14:41

PaVo64 PaVo64 awatar Posty: 16 Podziękowania: 7
brn90 napisał(a):
poszukuje jakiegos tatuazu z gramowfonem albo sluchawkami - planuje stworzyc sobie jakis wzor muzyczny poniewaz bez muzyki zyc nie potrafie :)

Coś o tym wiem (Music Is My Drug) sam mam gramofon na łopatce.

Zgłoś nadużycie #83 5 września 2010, 22:31

brn90 brn90 awatar Posty: 2 Podziękowania: 0
PaVo64 napisał(a):
Music Is My Drug).

bez niej zyc sie nie da wiec trzeba miec ja zawsze przy sobie :) tylko potrzeba fajny wzor :(

Zgłoś nadużycie #84 14 marca 2011, 10:32

paulinka avatar Posty: 3 Podziękowania: 0
ja swoj zrobilam jak mialam 15 lat jest na kosci ogonowej i wcale nie zaluje potem poznalam swojego chlopaka co tatuluje i on robil mi reszte a sam ma z 34 tatuaze i robi sobie dalej

Zgłoś nadużycie #85 4 kwietnia 2011, 13:57

bosniak bosniak awatar Posty: 3 Podziękowania: 1
Bo chciałem coś zmienić. Z pozoru spokojny chłopczyk robi sobie tatuaż. To był lekki szok dla bliskich ale jakoś to przeżyli. Dla niektórych wyda się to przesadą.
I tak na 24 urodziny taki prezent od siebie dla siebie.

Zgłoś nadużycie #86 13 kwietnia 2011, 11:50

boncia30 boncia30 awatar Posty: 1 Podziękowania: 0
Ja swoje tatuaże planowałam aż 6 lat...była to bardzo przemyślana decyzja i jestem pewna że nigdy nie będę żałowała tego że sie zdecydowałam i że wybrałam takie wzory a nie inne...każdy jest odzwierciedleniem mojego charakteru...jedno jest pewne po pierwszym zawsze mamy ochotę na następny...posiadam cztery tatuażyki i napewno na tych nie poprzestanę ;-P

Zgłoś nadużycie #87 20 kwietnia 2011, 21:02

bosniak bosniak awatar Posty: 3 Podziękowania: 1
Tatuowanie wciąga. Zrobisz jeden. Podoba Ci się bardzo i myślisz o kolejnym, itd. Jest to rodzaj sztuki przecież, co prawda za płótno służy nasze ciało i wymazać jest bardzo trudno, ale jak wiesz co chcesz mieć na ciele i po zrobieniu nie masz wątpliwości to jest dobrze. Ważne też aby artysta co robi tatuaż znał się na tym co robi. Bo o tzw "buraki" na ciele nie łatwo. Gościu co dziara myśli, że podoła a potrafi się wyłożyć na głupiej gwiazdce z której wyjdzie pentagram. Dla mnie to nie tatuator.

Zgłoś nadużycie #88 2 czerwca 2011, 14:40

andrewogon andrewogon awatar Posty: 2 Podziękowania: 0
Mój pierwszy tatuaż zrobił mi brat było to kilka lat temu brat był artysta pisze był bo niestety zmarł w tragicznym wypadku ... :( był on robiony prymitywna maszynka hmmm... teraz nie podjął bym sie tatuaż u bez profesjonalisty Był to smok jego projektu ale niestety nie był skończony brat mi obiecał ze niebawem zajmie sie tatuażami profesjonalnie niestety zginoł a więc odpowiedzialność za mój tatuaż spadła na mnie a poznałem Rafała dzis mój dobry przyjaciel opowiedziałem mó historie tego tatuażu a on do mnie z sercem powiedział ze zrobi wszystko by skończyć ten tatuaż bym zawsze gdy spójże na niego przypominał sobie o bracie skończył mi go za co bardzo mu dziękuje
Dziękuje jesteś kimś komu zaufałem...
Pokazałem bratu oczywiście tatuaż tylko szkoda ze pokazywałem go mu na cmentarzu ... :(

Zgłoś nadużycie #89 15 czerwca 2011, 17:38

ania_evans ania_evans awatar Posty: 1 Podziękowania: 0
Ja zrobilam jeden i teraz nie moge sie opamietac...mam juz 4 a chce jeszcze wiecej...ostatnim razem powiedzialam sobie stop ale kiedy widze fajny wzorek to odrazu mam chec zrobienia nastepnego :-D mama mnie zabije :-(
A jesli chodzi o bol to nic nie bolalotak wiec ludzie nie bojcie sie..to tylko troszke szczypie :-D

Zgłoś nadużycie #90 29 sierpnia 2011, 22:04

Sz4t4n3k Sz4t4n3k awatar Posty: 5 Podziękowania: 0
Zawsze chciałem mieć tatuaż ... taki z którym bym sie czuł lepiej ... cos co jest częściom mnie nie umie tego opisac... po prostu o :) a jesli chodzi o ból bo widzialem ze pisza o tym ... to zależy gdzie... mnie jak dziargal na nadgarstku ... a nie mam żadnej przerwy na nim ,cały wydziargany to bolalo :) serio : P i na zgięciu reki ... a tak to lajt :) cala dziarke robil 8 godzin 1 dzionek dziarania ... ale da sie wytrzymać :P