Witaj na forum!

Oglądasz nasze forum jako Gość, co nie daje Ci pełnego dostępu do wszystkich opcji i możliwości forum.

Nie będąc zarejestrowanym, nie możesz także brać udziału w dyskusjach. Gorąco zachęcamy do darmowej rejestracji,
co umożliwi Ci pisanie wiadomości, branie udziału w sondach, zamieszczanie własnych zdjęć oraz dostęp do wielu innych udogodnień.

Rejestracja jest szybka i łatwa. Zarejestruj się.

Wasz pierwszy tatuaż - dlaczego?

Zgłoś nadużycie #1 27 stycznia 2010, 21:04

Matylda Matylda awatar Posty: 2 Podziękowania: 0
Jak w temacie, dlaczego sobie zrobiliście pierwszy tatuaż?

Zgłoś nadużycie #2 7 lutego 2010, 10:41

monikarafal3 monikarafal3 awatar Posty: 2 Podziękowania: 0
dlaczego zrobilam pierwszy tatuaz dokladnie to niewiem odkad pamietam zawsze chcialam miec takie swoje malenstwo co bedzie mowilo o mnie bez slow .a pozatym podobaja mi sie tatuaze .tylko tatuaz czeba wybierac z glowa bo to cos na zawsze.pozdrawiam

Zgłoś nadużycie #3 3 maja 2010, 9:32

aluska avatar Posty: 76 Podziękowania: 1
monikarafal3 napisał(a):
dlaczego zrobilam pierwszy tatuaz dokladnie to niewiem odkad pamietam zawsze chcialam miec takie swoje malenstwo co bedzie mowilo o mnie bez slow .a pozatym podobaja mi sie tatuaze .tylko tatuaz czeba wybierac z glowa bo to cos na zawsze.pozdrawiam

dokładnie zgadzam się z Tobą

Zgłoś nadużycie #4 10 lutego 2010, 21:46

Frank avatar Posty: 10 Podziękowania: 1
również długo planowałem swoją dziarę, po 2 latach od decyzji wykonania tatuażu przeszłem do czynu. W pewnym sensie również nieudany związek miał w tym swój udział. Miałem się tatuować ze swoja byłą, wzory były gotowe, studio wybrane. Nie zdążyliśmy, rozeszliśmy się a ja uznałem że jak będę dalej zwlekał życie mi ucieknie między palcami. Od tamtej pory wiele w sobie zmieniłem, na koniec zostawiłem tatuaż smoka który na chwile obecną jest w fazie pracy

Zgłoś nadużycie #5 25 lutego 2010, 22:49

Malwina2543 avatar Posty: 2 Podziękowania: 0
moj pierwszy tatuaz planowałam odkąd pamietam ;/
ostatnio stwierdziłam koniec planowania wybrałam wzor, wrzuciłam pomiedzy rusałkę i poszłam zrobić :) jak facet skonczył to poczułam sie strasznie szczesliwa ze wkoncu to zrobiłam :) nie wiem jak mogłam tak długa sie zastanawiac ;/ zawsze wszystkim zazdrosciłam ze maja tatuaze, ze sie odwazyli a teraz mam własny wiem ze to nic wielkiego ale planuje juz drugi :) ;D

Zgłoś nadużycie #6 17 sierpnia 2011, 17:27

ksowa30 avatar Posty: 2 Podziękowania: 0
Malwina2543 napisał(a):
moj pierwszy tatuaz planowałam odkąd pamietam ;/
ostatnio stwierdziłam koniec planowania wybrałam wzor, wrzuciłam pomiedzy rusałkę i poszłam zrobić :) jak facet skonczył to poczułam sie strasznie szczesliwa ze wkoncu to zrobiłam :) nie wiem jak mogłam tak długa sie zastanawiac ;/ zawsze wszystkim zazdrosciłam ze maja tatuaze, ze sie odwazyli a teraz mam własny wiem ze to nic wielkiego ale planuje juz drugi :) ;D

dokladnie ja mialam tak samo az wrescie zrobilam sobie prezent urodzinowy i po zakonczeniu zakochalam sie sama w sobie ahahah doslownie :) jak moglam tyle zcekac? bol byl ale do pzrezycia i wiem ze chce wiecej :)

Zgłoś nadużycie #7 3 maja 2010, 9:31

odkąd sięgam pamięcią zawsze podobały mi się tatuaże
jednak nigdy nie było mnie stać żeby sobie zrobić
w końcu powiedzmy moje marzenie się spełniło i 20 marca zrobiłam swoj pierwszy tatoo
nie żałuję

a jak słyszę teksty za parę lat będziesz żałować itd to coś mnie bierze

po wakacjach planuję kolejny ;P

Zgłoś nadużycie #8 3 maja 2010, 13:02

Ksc_ink Ksc_ink awatar Posty: 13 Podziękowania: 2
nie martw się ,jeśli za parę lat będziesz żałowała ;) zawsze możesz nałożyć nowy wzorek :)

Zgłoś nadużycie #9 3 maja 2010, 16:08

Ksc_ink napisał(a):
nie martw się ,jeśli za parę lat będziesz żałowała ;) zawsze możesz nałożyć nowy wzorek :)

ojj nie wydaje mi się żebym żałowała i jakoś nie wyobrażam sobie nanosić coś nowego na mojego motylka ;P
no chyba ,że właśnie zrobię sobie kolejny
tylko jak przypomnę ten ból brrrrrr

Zgłoś nadużycie #10 4 maja 2010, 15:37

Betix Betix awatar Posty: 5 Podziękowania: 0
ja swój tatuaż zrobiłam po ciężkiej walce... zwlekałam z tym jakieś 6lat...w końcu się odważyłam i nie żałuję. Jeśli tatuaż jest przemyślany i coś dla nas znaczy, staje się czymś więcej niżeli zwykłym tatuażem...

pozdrawiam

P.S nie ma się czego bać, poboli i przestanie ;-)

Zgłoś nadużycie #11 5 maja 2010, 8:48

Betix napisał(a):
ja swój tatuaż zrobiłam po ciężkiej walce... zwlekałam z tym jakieś 6lat...w końcu się odważyłam i nie żałuję. Jeśli tatuaż jest przemyślany i coś dla nas znaczy, staje się czymś więcej niżeli zwykłym tatuażem...

pozdrawiam

P.S nie ma się czego bać, poboli i przestanie ;-)

zgadzam się z tym wszystkim co napisałaś

Zgłoś nadużycie #12 4 maja 2010, 23:50

rudy rudy awatar Posty: 7 Podziękowania: 0
ja sobie zrobiłem pierwszy jak mielem lat 16 a po co nie wiem moja mama siedziala obok i waliła mnie po głowie krzycząc "synu wystarczy" no i teraz mam 13 tattoo i sam je robie od paru lat hahaha pozdrawiam ;]

Zgłoś nadużycie #13 5 maja 2010, 8:47

rudy napisał(a):
ja sobie zrobiłem pierwszy jak mielem lat 16 a po co nie wiem moja mama siedziala obok i waliła mnie po głowie krzycząc "synu wystarczy" no i teraz mam 13 tattoo i sam je robie od paru lat hahaha pozdrawiam ;]

hehehe nieźle nieźle :)
no ja w późnym wieku zrobiłam 1 ;P

Zgłoś nadużycie #14 5 maja 2010, 9:21

-wiesz jak to mówią lepiej póżno niż wcale ;)

Zgłoś nadużycie #15 5 maja 2010, 9:25

Ksc_ink napisał(a):
-wiesz jak to mówią lepiej póżno niż wcale ;)

heheh no dokładnie
na początku chciałam pozostać przy 1 ale teraz chcę następny :P

Zgłoś nadużycie #16 5 maja 2010, 9:31

- widzę ,że ktoś tu się zaraził ;)

Zgłoś nadużycie #17 5 maja 2010, 9:35

Ksc_ink napisał(a):
- widzę ,że ktoś tu się zaraził ;)

heheheh a już własnie kumpel mówił zobaczysz zagoi Ci się i będziesz chciała następny a ja ,że na bank nie bo ten ból(jesuu jak sobie przypomnę ;P )ale co tam raz się żyje ;P

Zgłoś nadużycie #18 5 maja 2010, 9:40

- o bólu szybko się zapomina ,choć jest on nieodzownym towarzyszem tatuażu , ale w końcu "piękno rodzi się w cierpieniu" :)

Zgłoś nadużycie #19 5 maja 2010, 9:43

Ksc_ink napisał(a):
- o bólu szybko się zapomina ,choć jest on nieodzownym towarzyszem tatuażu , ale w końcu "piękno rodzi się w cierpieniu" :)

przyznaje prawie zemdlałam po pierwszych 3 kreskach :(

Zgłoś nadużycie #20 5 maja 2010, 9:49

- ale widzę,że chęć posiadania tattoo przezwyciężyła wszystko ( grunt to chcieć ) ból tak naprawdę zależy od miejsca i naszego nastawienia ,więc nie warto z góry zakładać ,że będzie boleć :)