Witaj na forum!

Oglądasz nasze forum jako Gość, co nie daje Ci pełnego dostępu do wszystkich opcji i możliwości forum.

Nie będąc zarejestrowanym, nie możesz także brać udziału w dyskusjach. Gorąco zachęcamy do darmowej rejestracji,
co umożliwi Ci pisanie wiadomości, branie udziału w sondach, zamieszczanie własnych zdjęć oraz dostęp do wielu innych udogodnień.

Rejestracja jest szybka i łatwa. Zarejestruj się.

next tattoo

Zgłoś nadużycie #11 10 maja 2010, 15:20

aluska aluska awatar Posty: 76 Podziękowania: 1
DAGMARA napisał(a):
Mój nastepny tatuaz to bedzie mój własny portret jak byłam małym dzickiem...

mój mężuś będzie sobie robił ale naszego synka

Zgłoś nadużycie #12 10 maja 2010, 15:20

DAGMARA napisał(a):
Mój nastepny tatuaz to bedzie mój własny portret jak byłam małym dzickiem...

mój mężuś będzie sobie robił ale naszego synka

Zgłoś nadużycie #13 10 maja 2010, 16:33

Wiolkaa Wiolkaa awatar Posty: 56 Podziękowania: 2
a mój następny tatuaż to zrobię sobie sama i będą to kwiaty

Zgłoś nadużycie #14 10 maja 2010, 18:16

czesć Wiola a gdzie chcesz je sobie zrobić ?? ?
ja już postanowiłam robię na karku :)

Zgłoś nadużycie #15 12 maja 2010, 21:45

Frank avatar Posty: 10 Podziękowania: 1
Po plecach zastanawiam się nad tribalowym wilkiem na przedramieniu(prawdopodobnie zostawię to już na jesień). Jednak żeby nadać smaku dziarce chcę go zrobić w UV. Co sądzicie o tatuażach UV?

Zgłoś nadużycie #16 12 maja 2010, 22:18

Frank napisał(a):
Po plecach zastanawiam się nad tribalowym wilkiem na przedramieniu(prawdopodobnie zostawię to już na jesień). Jednak żeby nadać smaku dziarce chcę go zrobić w UV. Co sądzicie o tatuażach UV?

przyznaję bez bicia nie wiedziałam,ze takie są hehe

Zgłoś nadużycie #17 13 maja 2010, 7:53

aluska napisał(a):
przyznaję bez bicia nie wiedziałam,ze takie są hehe

http://www.youtube.com/watch?v=QDDixTKh5Us&feature=related
małe demo

Zgłoś nadużycie #18 13 maja 2010, 15:48

Frank napisał(a):
http://www.youtube.com/watch?v=QDDixTKh5Us&feature=related
małe demo

super ja jednak wolę tradycyjnie :0

Zgłoś nadużycie #19 13 maja 2010, 11:55

patkiss3 patkiss3 awatar Posty: 4 Podziękowania: 0
Frank.. luknęłam na to demo i ten tatoo UV jest zajebiaszczy!! normalnie kozacki..!! :P własnie miałam sobie robić na karku kolorowy..ale zastanowie się nad tym UV LoL niesamowity!! ciekawe jaka cena.. ?? hmm :D pozdro

Zgłoś nadużycie #20 13 maja 2010, 12:22

patkiss3 napisał(a):
Frank.. luknęłam na to demo i ten tatoo UV jest zajebiaszczy!! normalnie kozacki..!! :P własnie miałam sobie robić na karku kolorowy..ale zastanowie się nad tym UV LoL niesamowity!! ciekawe jaka cena.. ?? hmm :D pozdro

Radzę wcześniej trochę poczytać, wiele osób odradza z takich powodów jak np. trudności ze wstrzykiwaniem tuszu czy zanikniecie po czasie efektu UV. Jednak to były wypowiedzi na forum sprzed 2 lat-liczę że poziom tuszy się podniósł, mój tatuażysta ogólnie odradza mi przez cenę(ale czy to ważne kiedy chce się mieć nowy obrazek ;) )

Zgłoś nadużycie #21 13 maja 2010, 12:26

patkiss3 patkiss3 awatar Posty: 4 Podziękowania: 0
thnkss Frank.. :P ale kozacki byłby taki tatoo UV na karku..ahh troche poczytam i sę zastanowie.. :D

Zgłoś nadużycie #22 2 czerwca 2010, 18:23

bodyartcenter bodyartcenter awatar Posty: 45 Podziękowania: 7
patkiss3 napisał(a):
thnkss Frank.. :P ale kozacki byłby taki tatoo UV na karku..ahh troche poczytam i sę zastanowie.. :D

pomogę wam trochę jeżeli chcecie UV ... biały jest niewidoczny bez lampy blacklight toteż jego wykonanie jest bardzo trudne dlatego też drogie... UV w kolorach jest juz tańsze ponieważ i tak widać je na skórze w trakcie robienia ... mała rada tatuaże UV należy robić od ręki bez żadnego kalkowania czy rysowania ołówkiem hektograficznym ... otórz odrobiny barwnika z kalki czy ołówka podczas kłucia dostają się pod skórę i efekt jest taki ze mamy plamy pod skórą ... proponuję także sprawdzić pochodzenie barwników ( broń boże chińskich) ... najbardziej udane są z UK lub USA ... co do białego ( invisible) jego kolor jest jak rozcieńczone mleko 1:1 z wodą takie popłuczyny ... prawdą jest że nie są to barwniki zbyt trwałe i ich jakość poprawia się przez kolejne poprawki 3 x co miesiąc a później raz na rok ... pozdrawiam was i miłej zabawy w stroboskopach
cytuj 1 użytkownik podziękował za tę wiadomość
Użytkownicy, którzy podziękowali: Frank

Zgłoś nadużycie #23 3 czerwca 2010, 23:13

Ewelina50003 Ewelina50003 awatar Posty: 4 Podziękowania: 0
Witam wszystkich serdecznie. Mój następny tatuaż będzie przeróbką pierwszego. jeśli w ogóle ktoś się tego podejmie bo jak narazie nie mam chętnego ;-)

Zgłoś nadużycie #24 4 czerwca 2010, 18:09

Ewelina50003 napisał(a):
Witam wszystkich serdecznie. Mój następny tatuaż będzie przeróbką pierwszego. jeśli w ogóle ktoś się tego podejmie bo jak narazie nie mam chętnego ;-)

prześlij to co chcesz przerobić ...może się podejmę ;)

Zgłoś nadużycie #25 5 czerwca 2010, 16:05

PaVo64 PaVo64 awatar Posty: 16 Podziękowania: 7
Kolejna dziara moja to będzie Czaszka z kwiatami....mam zamiar zrobić sobie ją na udzie :)

Zgłoś nadużycie #26 15 czerwca 2010, 16:25

Betix Betix awatar Posty: 5 Podziękowania: 0
hmmm...ja już mam w głowie wiele pomysłów na nowe arcydzieła na moim ciele,ale co z tego jak... wiadomo, kasa :( ale może wygram w totka i zaszaleje, hehe

pozdrawiam ciepło

Zgłoś nadużycie #27 22 lipca 2010, 22:55

witam mam pytanie dotyczące przeróbki tatuażu. Czy jest ktoś kto się tym zajmuje tutaj ??

Zgłoś nadużycie #28 22 lipca 2010, 22:56

chce przerobić lapki na plecach te co mam w avataze chciala bym tez najpierw zobaczyc jak to bedzie wygladac

Zgłoś nadużycie #29 28 lipca 2010, 17:46

Ewelina50003 napisał(a):
chce przerobić lapki na plecach te co mam w avataze chciala bym tez najpierw zobaczyc jak to bedzie wygladac

opisowo opowiedz na priv co byś chciała to coś się porysuje

Zgłoś nadużycie #30 28 lipca 2010, 0:39

ulicznik69 ulicznik69 awatar Posty: 1 Podziękowania: 0
na co chcesz to przerobić powiedz, może coś narysuję ;p