Witaj na forum!

Oglądasz nasze forum jako Gość, co nie daje Ci pełnego dostępu do wszystkich opcji i możliwości forum.

Nie będąc zarejestrowanym, nie możesz także brać udziału w dyskusjach. Gorąco zachęcamy do darmowej rejestracji,
co umożliwi Ci pisanie wiadomości, branie udziału w sondach, zamieszczanie własnych zdjęć oraz dostęp do wielu innych udogodnień.

Rejestracja jest szybka i łatwa. Zarejestruj się.

mały bąbel na tatuażu

Zgłoś nadużycie #1 2 września 2010, 18:31

zakochanaa avatar Posty: 1 Podziękowania: 0
Witam. Dokładnie 8dni temu zrobilam swój pierwszy tatuaż. Wszystko dobrze się goiło,zeszła mi już skóra w tym miejscu, nie miałam żadnych strupków ani problemów. Jakieś 2 dni temu zauważyłam na tatuażu (dokładnie na zielonym kolorze) malutki bąbelek. Nic z niego nie leci,to raczej nie jakiś pryszcz,wygląda bardziej jak odcisk coś takiego. :( Trochę się martwię,starałam się jak najlepiej dbać o tattoo,nie zasłaniałam go niczym (ostatnio tylko jak zrobilo sie zimniej to czasem mialam bluze jak wychodzilam),ogolnie prawie cały czas mial dostep do powietrza. Niczym nie zaklejałam,smarowałam bepanthenem i przemywałam wodą z mydłem dla dzieci. Co to może byc? :(

Zgłoś nadużycie #2 5 września 2010, 22:36

Anetka Anetka awatar Posty: 9 Podziękowania: 0
Też miałam coś podobnego ale teraz jest wszystko ok. Nawet śladu po tym nie ma . Musiasz troche poczekac a nawet jeśli cos by było nie tak tatuazyści zazwyczaj poprawki robią za darmo. Ale pewnie bedzie okey.

Zgłoś nadużycie #3 9 września 2010, 20:57

martys martys awatar Posty: 1 Podziękowania: 0
Ja tez mialam taki babel ale po dwoch dniach zniknal i tatuaz sie zagoił wzorowo ;)