Witaj na forum!

Oglądasz nasze forum jako Gość, co nie daje Ci pełnego dostępu do wszystkich opcji i możliwości forum.

Nie będąc zarejestrowanym, nie możesz także brać udziału w dyskusjach. Gorąco zachęcamy do darmowej rejestracji,
co umożliwi Ci pisanie wiadomości, branie udziału w sondach, zamieszczanie własnych zdjęć oraz dostęp do wielu innych udogodnień.

Rejestracja jest szybka i łatwa. Zarejestruj się.

Kogo polecicie do zrobiania tatuażu ?

Zgłoś nadużycie #1 5 marca 2010, 8:42

cousteau79 avatar Posty: 2 Podziękowania: 0
Jeśli to możliwe to może jakieś namiary na człowieka albo moze www jakieś ma.
Chciałbym sobie zrobić portret syna ale żeby zrobić dobrze portret to jednak to już moim skrmnym wyższa szkoła jazdy i dlatego prosiłbym o podzielenie się i polecenie dobrego tatuażysty/tatuażystki :)
pozdrawiam

Zgłoś nadużycie #2 21 marca 2010, 0:00

Ksc_ink Ksc_ink awatar Posty: 13 Podziękowania: 2
moim skromnym zdaniem powinieneś zajrzeć na www.wiking zielona góra tam koleś wymiata niezłe portrety

Zgłoś nadużycie #3 24 marca 2010, 16:39

cousteau79 avatar Posty: 2 Podziękowania: 0
super... wielkie dzieki master. kolo faktycznie ma talent i o to dokladnie mi chodzilo.

Zgłoś nadużycie #4 6 lipca 2010, 10:22

ewelinkamala ewelinkamala awatar Posty: 2 Podziękowania: 0
Jeżeli ktoś mieszka w Hamburgu i szuka dobrego fachowca i to jeszcze z Polski polecam Mariusza http://www.mypolacy.de/profil/TATUA%C5%BBE-HH ... Facet jest świetny :D

Zgłoś nadużycie #5 19 sierpnia 2010, 12:51

gosiaczek199115 gosiaczek199115 awatar Posty: 7 Podziękowania: 1
Ja polecam mojego chłopaka Krzyśka Bobulę on robi zajebiste tatuaże i mieszka w Krakowie na Ruczaju jak cos to zgłaszajcie się do mnie to podam wam namiar :)
Pozdrawiam wszystkich :*