Witaj na forum!

Oglądasz nasze forum jako Gość, co nie daje Ci pełnego dostępu do wszystkich opcji i możliwości forum.

Nie będąc zarejestrowanym, nie możesz także brać udziału w dyskusjach. Gorąco zachęcamy do darmowej rejestracji,
co umożliwi Ci pisanie wiadomości, branie udziału w sondach, zamieszczanie własnych zdjęć oraz dostęp do wielu innych udogodnień.

Rejestracja jest szybka i łatwa. Zarejestruj się.

Jaki napis?

Zgłoś nadużycie #1 31 sierpnia 2010, 23:03

Dobermans avatar Posty: 2 Podziękowania: 0
Witam,
od dawna szykuję się do zrobienia dziary na plecach (góra pleców). Ma tam być napis. Od zawsze chciałem mieć napisane: "Damnat quod non intellegunt" - potępią czego nie rozumieją. Ostatnio wpadła mi do głowy jeszcze jedna sentencja: "Livin' la Vida Loca" = żyjąc szalonym życiem, lub samo "la vida loca" czyli szalone życie. Pierwsze dwa są dość długie i raczej na pewno nie uda się ich zrobić w tym stylu http://naszetatuaze.pl/votan88/dum-spiro-spero-2/ ale za to tak już się chyba da http://naszetatuaze.pl/bladyjg/amicum-proba-probatum-ama/ ?

moje pytania:
-Który z 3 napisów będzie najlepszy, najbardziej sensowny, bo jeszcze u nikogo tego nie widziałem?
-Macie może propozycje jakiś innych napisów zachowanych w podobnym tonie?
-Który styl (wygląd) tatuażu (z tych 2 podanych wyżej) bardziej polecacie?

Zgłoś nadużycie #2 1 września 2010, 14:50

PaVo64 PaVo64 awatar Posty: 16 Podziękowania: 7
stronki które podałeś nie chcą się prawidłowo otworzyć...jeśli u nikogo jeszcze nie spotkałeś się z takimi sentencjami to chyba dobrze bo będziesz miał oryginalną dziarę a nie tak jak co druki ma wydzierane "vide cul fide"....a czcionka napisu juz należy do twojego wyboru... :)

Zgłoś nadużycie #3 1 września 2010, 20:42

Przemek Przemek awatar Posty: 6 Podziękowania: 0
i sopisz sobie jeszcze małymi literami ricky martin :)

Zgłoś nadużycie #4 2 września 2010, 21:10

Dobermans avatar Posty: 2 Podziękowania: 0
właśnie tak inteligentnej odpowiedzi się spodziewałem

Zgłoś nadużycie #5 2 września 2010, 23:15

Anetka Anetka awatar Posty: 9 Podziękowania: 0
Heh tez mi sie z Rickim Martinem skojarzyło wiec moze nie to :D a w sumie rób co ci sie podoba a nie innym, wtedy jest sie najbardziej zadowolonym.

Zgłoś nadużycie #6 3 września 2010, 19:13

angel24 angel24 awatar Posty: 16 Podziękowania: 3
pierwszy pomysł jest świetny !!"Damnat quod non intellegunt" - potępią czego nie rozumieją