Witaj na forum!

Oglądasz nasze forum jako Gość, co nie daje Ci pełnego dostępu do wszystkich opcji i możliwości forum.

Nie będąc zarejestrowanym, nie możesz także brać udziału w dyskusjach. Gorąco zachęcamy do darmowej rejestracji,
co umożliwi Ci pisanie wiadomości, branie udziału w sondach, zamieszczanie własnych zdjęć oraz dostęp do wielu innych udogodnień.

Rejestracja jest szybka i łatwa. Zarejestruj się.

dla moich chlopakow

Zgłoś nadużycie #1 7 sierpnia 2011, 20:56

falka avatar Posty: 1 Podziękowania: 0
juz od dluzszego czasu zastanawiam sie nad zrobieniem tatuazu na czesc mojego meza i synka. ale chcialabym miec go w jakims malo widocznym dla ogolu miejscu.
moze to jeszcze nie czas dla mnie na tatuaz, bo zastanawiam sie tez jak by taki tatuaz mial wygladac.. nie podobaja mi sie podobizny twarzy jako tatuaze, a ich imiona i daty urodzenia przeciez znam.. pisanie ich imion w jakims innym alfabecie tez odpada.
macie moze jakies pomysly, albo moze podacie przyklady, jak wy 'upamietniliscie' swoich kochanych?
wiem, ze dla siebie chce jaskolke ;]

Zgłoś nadużycie #2 20 września 2011, 21:57

Swistaq Swistaq awatar Posty: 4 Podziękowania: 0
Może odcisk linii papilarnych albo pierwsze litery imion wkomponowane w jakiś wzór ?

Zgłoś nadużycie #3 30 września 2011, 11:44

batttman avatar Posty: 1 Podziękowania: 0
Witam ,a więc podpowiem ci co sobie zrób.zrób soboe czterolistne koniczynki z literkami ich imion

Zgłoś nadużycie #4 19 stycznia 2012, 22:20

Malina Malina awatar Posty: 7 Podziękowania: 0
a ja sobie zrobiłam dokładnie to co chciał mój synek , przyznam że pomysł z koniczynką też jest świetny :)

Zgłoś nadużycie #5 20 stycznia 2012, 9:11

madafaka madafaka awatar Posty: 7 Podziękowania: 0
tatuaż jest dla Ciebie, i on ma być dla bliskich tak?
więc zrób taki co będzie Ci się z nimi kojarzył, może to być odpowiednio dobrany wzór kwiatów, łodygi- pnącza (co tylko zapragniesz ) formujące sie delikatnie w imiona- literę ... uwolnij fantazję . A dobry tatuator na pewno Ci pomoże nad doborem wzoru .